ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Ατάραχος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 39χρονος που σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του – Τι φέρεται να υποστήριξε (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ατάραχος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 39χρονος που σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του – Τι φέρεται να υποστήριξε (vid)

Προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης έλαβε ο 39χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του στα Καμίνια του Ηρακλείου. Σε βάρος του καθ’ ομολογίαν δράστη με καταγωγή από την Αλβανία, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για οπλοκατοχή και οπλοφορία. Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο, δεν είπε τίποτα σε εισαγγελέα και ανακρίτρια, ενώ φέρεται κατά πληροφορίες να υποστήριξε μιλώντας σε αστυνομικούς, ότι πρόκειται για ατύχημα.

  • Ενώπιον του εισαγγελέα για τη δολοφονία στα Καμίνια
  • Προθεσμία για τον σεσημασμένο Αλβανό
  • Με μία σφαίρα έγραψε τον επίλογο
  • Γύρισε μεθυσμένος στο σπίτι και την πυροβόλησε στο κεφάλι
  • Έπεσε νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της
  • Την Τρίτη θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας

Με σκυμμένο το κεφάλι και ατάραχος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 39χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του στα Καμίνια του Ηρακλείου…

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης με καταγωγή από την Αλβανία, δεν είπε τίποτα σε εισαγγελέα και ανακρίτρια, ενώ φέρεται κατά πληροφορίες να υποστήριξε μιλώντας σε αστυνομικούς, ότι πρόκειται για ατύχημα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για οπλοκατοχή και οπλοφορία. Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο, ωστόσο αναμένεται να διορίσει.

►Διαβάστε επίσης Η ζωή της Νίνας στο Ηράκλειο και η σφαίρα που διέκοψε τα όνειρά της – Η πρωταγωνίστρια της γυναικοκτονίας στο Ηράκλειο

Η νέα γυναικοκτονία έχει αφήσει «παγωμένη» όχι μόνο τη γειτονία των Καμινίων, αλλά και ολόκληρη την Κρήτη. Ο 39χρονος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να πυροβόλησε την 29χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί, μετά από καυγά που είχαν, το πρωί της Παρασκευής.

39χρονος Γυναικοκτονία Καμίνια

Ο 39χρονος σήμερα πήρε προθεσμία και αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να απολογηθεί.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button