ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρός ο 13χρονος που παραλίγο να πνιγεί στη Γεωργιούπολη – Οι γονείς του εξακολουθούν να ελπίζουν σε ένα θαύμα

Η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά και τα τεστ έδειξαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρό

Εγκεφαλικό θάνατο έδειξαν τα τεστ που διενεργήθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες στον 13χρονο που παραλίγο να πνιγεί την περασμένη Κυριακή, στην Γεωργιούπολη Χανίων.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά και τα τεστ που έγιναν έδειξαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Οι γονείς του παιδιού, Αλβανικής υπηκοότητας, έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις, ωστόσο, εξακολουθούν να ελπίζουν ως την ύστατη στιγμή σε ένα θαύμα.

Το αγοράκι Αλβανικής υπηκοότητας γύρω στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα στην παραλία της Γεωργιούπολης. Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των ναυαγοσωστών και των διασωστών του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν και έκριναν ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπως και έγινε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button