Διεθνής επικαιρότητα

Αυτός είναι ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε την ασθένειά της – Τι συμβαίνει με το Χάρι

Η απόφαση της Κέιτ Μίντλετον να αποκαλύψει στους Βρετανούς αλλά και ολόκληρο τον κόσμο την μάχη της με τον καρκίνο πάρθηκε βιαστικά και όχι για το λόγο που κυκλοφόρησε, την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι δέχεται πιέσεις να επισκεφθεί οικογενειακώς τη Μεγάλη Βρετανία και να αποκαταστήσει τις ταραγμένες σχέσεις με την οικογένειά του.    

Ο λόγος δεν ήταν τα παιδιά της για να τα προστατέψει δεδομένου ότι η ανακοίνωσή έγινε πριν από τις πασχαλινές τους διακοπές όπως εκτιμήθηκε αρχικά. Ούτε η απουσία της από την λειτουργία για το Πάσχα.

Το παλάτι αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ανακοίνωσή επειδή υπήρχε διαρροή και πρόσωπο που δεν κατονομάζεται γνώριζε την κατάστασή της υγείας της εγείροντας φόβους ότι θα μπορούσε να προβεί σε αποκαλύψεις.

Η πηγή που έκανε την αποκάλυψη και είναι προσκείμενη στο παλάτι δεν διευκρίνισε αν η διαρροή προήλθε από την Κλινική του Λονδίνου – όπου η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο – ή από αλλού.

Στις 22 Μαρτίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο, μετά από μήνες που οι θαυμαστές της έκαναν εικασίες και ανακάτευαν άγριες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το πού βρισκόταν.

Στο σπαρακτικό βίντεο που μεταδόθηκε, η 42χρονη εξήγησε ότι βρισκόταν στα πρώτα στάδια της χημειοθεραπείας, υποστηρίζοντας ότι η διάγνωση ήταν ένα «τεράστιο σοκ» για την ίδια και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τι θα κάνει ο Χάρι

Πληροφορίες από το βασιλικό περιβάλλον θέλουν τον Χάρι να δέχεται πιέσεις να επιστρέψει οικογενειακώς στο Ηνωμένο Βασίλειο για την 10η επέτειο των αγώνων Invictus το Μάιο για να στηρίξει τον πατέρα του Κάρολο που επίσης δίνει μάχη με τον καρκίνο, αλλά και την Κέιτ.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Τομ Κουίν αποκάλυψε ότι προλειάνεται το έδαφος για να μειωθεί το αίσθημα αμηχανίας που υπάρχει ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ένα σχέδιο που εξετάζεται είναι να αφήσουν τα αδέλφια να εμφανιστούν δημόσια για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να προσπαθήσουν να δείξουν ότι μπορούν τουλάχιστον να είναι πολιτισμένοι μεταξύ τους.

Αυτό γιατό αν ο Χάρι έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο και αποφύγει τον αδελφό του και την Κέιτ, θα υπάρξουν πιο επιζήμιες εικασίες απ’ ό,τι αν προσπαθήσουν να δείξουν ότι υπάρχει διάθεση για συμφιλίωση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button