Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Απάντηση της ΔΑΚΕ Ν. Κοζάνης στην παράταξη «Συνεργασία για το Εργατικό Κέντρο»

Με έκπληξη ακούσαμε τον επικεφαλή της Συνεργασίας για το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης (ΠΑΣΚΕ-ΑΡΚΕ,) να καταγγέλλει την ΔΑΚΕ ΕΚΝΚ.

Κατανοούμε βέβαια ότι τα πολλά ενδοπαραταξιακά τους προβλήματά δεν τους αφήνουν να δουν την πραγματικότητα και τους οδηγούν σε συνεχόμενα σφάλματα.

Από την ανυπαρξία τους στα Διοικητικά Συμβούλια του ΕΚΝΚ τον τελευταίο χρόνο, ως την αποχώρησή τους από τις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου (πριν καν ακόμα ξεκινήσει).

Ένα συνέδριο όπου έπειτα από πολλά χρόνια έγινε ουσιαστικός διάλογος, ακούστηκαν όλες οι απόψεις, αυτοί επέλεξαν την φυγή.

Είναι προφανές ότι οι σπασμωδικές τους κινήσεις και τα προβλήματά τους έχουν αρνητικό αντίκρισμα στους εργαζόμενους με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της παράταξής τους.

Ας τα βρούνε πρώτα μεταξύ τους και μετά ας καταγγέλλουν την ΔΑΚΕ ΕΚΝΚ.

Η παράταξη της ΔΑΚΕ, όπως το έχει αποδείξει διαχρονικά, επενδύει στις λύσεις των πολλών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο Νομό μας από όλες τις κυβερνήσεις εδώ και δεκαπέντε χρόνια, με την απολιγντιοποίηση και τις συνέπειές της.

Η ΔΑΚΕ εκφράζει γνήσια τα δίκαια αιτήματα της μισθωτής εργασίας και γι΄ αυτό επιβραβεύεται από τους εργαζόμενους, αυξάνοντας συνεχώς την δύναμή της.

Όραμά μας είναι η συγκρότηση μιας ισχυρής κοινωνικής συμμαχίας, όλων των υγιών παραγωγικών δυνάμεων που συμμερίζονται την ελεύθερη και ακμάζουσα κοινωνία, διεκδικώντας την μεγιστοποίηση της συλλογικής ευημερίας, της προόδου και της προκοπής της περιοχής μας.

ΔΑΚΕ ΕΚΝΚ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button