ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Με στελέχη του Βενιζελείου συναντήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης

«Χρειάζεται δουλειά, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα για την ολιστική βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, με γνώμονα, πάντοτε, το καλό της τοπικής κοινωνίας», τόνισε ο κ. Αυγενάκης

Επαφές στο Ηράκλειο είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης. Ο κ. Αυγενάκης συνοδευόταν από αυτοδιοικητικά στελέχη, ενώ με ανάρτησή του στο διαδίκτυο τόνισε ότι «το σύνολο των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού αποτελείται από εξαίρετες προσωπικότητες, σοβαρά και υπεύθυνα άτομα που ανοίγουν ένα νέο, λαμπρό κεφάλαιο για την Κρήτη μας με τα οποία θα πετύχουμε πολλά για τον κάθε συντοπίτη μας».

Επιπλέον ο κ. Αυγενάκης συναντήθηκε με στελέχη του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, με επίκεντρο τις δυσκολίες και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο, στα οποία ανέφερε ότι «χρειάζεται δουλειά, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα για την ολιστική βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με γνώμονα, πάντοτε, το καλό της τοπικής κοινωνίας» ενώ σε ανάρτησή του, πρόσθεσε ότι «η τρέχουσα κατάσταση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου δεν τιμάει το Ηράκλειο και υποβαθμίζει τις προσφερόμενες παροχές υγείας της πόλης» και πως «η εξεύρεση οικονομικών κινήτρων για την παραμονή των υφιστάμενων ιατρών και την ενίσχυση του νοσοκομείου με νέους επιστήμονες, έχει ως αφετηρία την αγαστή συνεργασία με το σύνολο των μελών της Διοίκησης, κάτι που, στην παρούσα φάση, αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button