Διεθνής επικαιρότητα

Ετοιμαστείτε για το KTM Europe Adventure Rally του 2024

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2024 το KTM Europe Adventure Rally θα είναι το μεγαλύτερο μέχρι τώρα και θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες στη νότια Ιβηρική χερσόνησο. Η Πορτογαλία θα είναι ο οικοδεσπότης του, με αυτό να αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο που έχει συμβεί μέχρι σήμερα.
Η αναμενόμενη αυτή εξέλιξη του Adventure Rally, σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές, οφείλεται στη σημαντική αύξηση του αριθμού των θέσεων που θα διαθέσει η KTM το 2024. Συνολικά, 250 αναβάτες θα μεταφερθούν στην περιοχή Algarve της νότιας Πορτογαλίας με την KTM για το 2024 Europe Adventure Rally.

Η KTM ισχυρίζεται ότι η διαδρομή θα αποτελείται από «τμήματα που απευθύνονται σε όλους, από αρχάριους έως πιο έμπειρους αναβάτες» και θα έχει μήκος 800 χλμ., ενώ θα χρειαστούν τρεις ημέρες για να καλυφθεί. Η πλοήγηση θα γίνεται είτε μέσω GPS, είτε από «ξεναγούς» που θα ηγούνται των ομάδων. Επιπλέον, θα προσφερθεί υποστήριξη από τους πρεσβευτές της KTM Chris Birch, Johnny Aubert, Giovanni Sala, καθώς και μια πλήρη ομάδα τεχνικού προσωπικού της KTM που αποτελείται από προσωπικό του R&D, της εξυπηρέτησης πελατών και της διαχείρισης προϊόντων.
Το κέντρο του Αγώνα θα είναι στην πόλη του Λάγος, όπου οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν σε καταλύματα τεσσάρων αστέρων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Η ΚΤΜ δεν αναφέρει ποιες μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες για οδήγηση στο Europe Adventure Rally 2024. Σίγουρα θα προέρχονται από τη σειρά KTM Adventure, αλλά ποια ακριβώς μοντέλα θα χρησιμοποιηθούν δεν είναι ξεκάθαρο. Εάν στο προηγούμενο Adventure Rally στη Νορβηγία ήταν αξιοσημείωτη η παρουσία των μοντέλων από την KTM 1290 Super Adventure R έως την 690 Enduro R, τότε αρκετά μοντέλα είναι στα χαρτιά.
Το 2024 KTM Europe Adventure Rally πρόκειται να διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου του 2024. Οι θέσεις συμμετοχής θα ανοίξουν διαδικτυακά στις 30 Ιανουαρίου του 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button