ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δραματικές οι επιπτώσεις από την αύξηση των επιτοκίων – Στα όριά τους πολλές εμπορικές επιχειρήσεις (vid)

Οικονομία

Δραματικές οι επιπτώσεις από την αύξηση των επιτοκίων – Στα όριά τους πολλές εμπορικές επιχειρήσεις (vid)

Οι επιπτώσεις της αύξησης των επιτοκίων στις εμπορικές επιχειρήσεις, ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργάνωσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης (ΟΕΣΚ)

  • Στα όριά τους έχουν φτάσει πολλές εμπορικές επιχειρήσεις
  • Δραματικές οι επιπτώσεις από την αύξηση των επιτοκίων
  • Τα ανοικτά ζητήματα της εμπορικότητας σε ημερίδα στο Ηράκλειο
  • «Βλέπουν» αποσυμπίεση της κατάστασης με τα επιτόκια στα μέσα του 2024

Η αύξηση των επιτοκίων έχει φέρει στα όρια τους τις εμπορικές επιχειρήσεις που εδώ και 15 χρόνια με τις αλλεπάλληλες κρίσεις, παλεύουν να κρατηθούν όρθιες.

Όπως τόνισαν οι συμμετέχοντες στην ημερίδα με θέμα οι επιπτώσεις της αύξησης των επιτοκίων στις εμπορικές επιχειρήσεις που διοργάνωσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης (ΟΕΣΚ.) είναι επιτακτική η ανάγκη να ληφθούν μέτρα που θα απορροφήσουν μέρος των κραδασμών που δημιούργησε η αύξηση των επιτοκίων προκειμένου να καταφέρει η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα να αντέξει στις πιέσεις.

Όπως σημείωσε πάντως ο Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πρόεδρος του ΚΕΠΕ και τ. Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας, το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα υπάρξει αποσυμπίεση της κατάστασης με τα καλά νέα για τα επιτόκια να αναμένονται το 2ο εξάμηνο του 2024.

Δείτε το βίντεο: 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button