Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

“Όλοι σας και μόνοι μας απεναντι σε κάθε βρώμικο διεφθαρμένο σύστημα”



Dodekanisos

Παράπονα για τη διαιτησία στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Αρχίπολης εκφράζουν οι Ιππότες με ανακοίνωση που εξέδωσαν. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας νοιωθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τα παράπονα μας! Δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι θα πάμε για άνοδο ώστε να το καταλάβουν καλα όλοι οι αποδέκτες . Από πέρυσι πιστεύουμε κυριοι του συνδέσμου διαιτησίας ότι δεν μας έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση και δεν μας σέβεστε . Όμως δεν σέβεστε μια ομάδα που έχει μικρό παρελθόν .. παρών αλλά και πολύ μέλλον. Πέρυσι στον αγώνα μπαράζ υπήρχε σφαγιαστική διαιτησία εναντίον μας προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους να μην γινόμαστε γραφικοί. Αλλά αυτό δεν θα γίνεται πλέον θα μας σέβεστε για να σας σεβόμαστε και εμείς, δεν μπορείτε να βάζετε ένα τρίο διαιτητών με διαιτητή από γειτονικό χωριό που μιλούσε με αντιπάλους με τα μικρά τους ονόματα μέσα σε χαβαλέ δεν μπορεί να βρίζει παίκτης ασύστολα συμπαίκτες του αλλά και θεία και να το αγνόησε δεν μπορεί οι επόπτες να μην κρατάνε τα προσχήματα , φεύγοντας παίκτης 5 μέτρα πριν απ το κέντρο και να δίνει οφσάιντ να πατάει εν ψυχρω ποδοσφαιριστή μας και να το κάνετε γαργάρα στο πρώτο δεκάλεπτο , δεν μπορει αντί να δώσετε κόκκινη κάρτα κυριε διαιτητή να αφήνετε πλεονέκτημα στην φάση κ να δεχόμαστε γκολ , δεν μπορει ενώ το παραβλέπεις το συμβάν αυτό μετά από 2 λεπτά να θυμηθεί ένας ποδοσφαιριστής ότι σφαδάζει στο έδαφος και να τρέχεις από ενδιαφέρον ….

Γενικά κυριοι εσείς που ορίζετε τους συγκεκριμένους διαιτητές πρέπει να είστε σωστοί και δίκαιοι , οι επόπτες έπαιζαν 100-0 θαρρείς κι ήταν σε γήπεδο με 100.000 κόσμο ότι υπήρχε, ότι υπήρχε εναντίον μας.. τα πάντα . Παιδιά που έπαιζαν σε πρωταθλήματα για παιδακια τους ορίζετε σε αντρικού σ αγώνες παιδια που δεν τα καταφέρνουν σε μικρά παιδια τους βάζετε να παίζουν με τα νεύρα μας με την υπομονή μας και ποσό μάλιστα παιδια που ξεκινάνε τώρα διαιτησία να ειρωνεύονται παράγοντες παίκτες κ φιλάθλους. Για την αντίπαλη ομάδα αφού έπραξε σωστό να μην παίξει fair play θα τους το ανταποδώσουμε και εντός και εκτός αγωνιστικού χωρου στον δεύτερο γύρο ! Οι συγγνώμες είναι για αυτούς που φοράνε παντελόνια όχι γι αυτούς που γίνονται πιόνια κ κοιτάνε την πάρτη τους ! Εμείς έδω είμαστε απέναντι σε όλους σας από δω κι στο εξής θα λαβαίνετε ότι αξίζετε δεν θα μένει τίποτα στην τύχη . Όλοι σας και μόνοι μας απεναντι σε κάθε βρώμικο διεφθαρμένο σύστημα . Για την ιστορία διαιτητές του αγώνα : Πάσχος , Τσακμακιδης , Ρωζακης και οι 3 είστε ανεπιθύμητοι”.



Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button