ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Έριξε οινόπνευμα στην πρώην σύντροφό του και απείλησε να την κάψει μπροστά στο παιδί τους! – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί από προχθές τις αρχές, με «πρωταγωνιστή» έναν 35χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος πήγε στο σπίτι της Ελληνίδας πρώην συντρόφου του, με την οποία έχουν και ένα παιδί και λόγω ζήλιας επειδή φέρεται να έχει σχέση, άνοιξε την ντουλάπα και έσκισε τα ρούχα της, τη χτύπησε, της έριξε οινόπνευμα στο πρόσωπο και απείλησε να την κάψει μπροστά στο 6,5 χρονών παιδί τους!
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής παράνομης βίας, ενδοοικογενειακής απειλής, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβρισης έργω και αθώος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών, από τους οποίους θα εκτίσει τους τρεις μήνες και θα οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς είναι επαναλαμβανόμενη η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στην γυναίκα.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι της γυναίκας, όταν μπήκε ο 35χρονος πηδώντας τα κάγκελα της αυλής και ανοίγοντας την ξεκλείδωτη πόρτα.

Ως μάρτυρας στο Δικαστήριο κατέθεσε η πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου, η οποία είπε ότι έχουν ένα παιδί 6,5 χρονών μαζί, με τον άνδρα έχουν χωρίσει εδώ και έναν χρόνο και μένει αλλού, ωστόσο την ενοχλεί πάτα στην αποθήκη, στη δουλειά της, απειλεί συναδέλφους της και του έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Επίσης είπε ότι συνεχώς την ενοχλεί, έχει βίαιη συμπεριφορά απέναντί της και παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του συνεχίζει να κάνει τα ίδια.

Για το χθεσινό περιστατικό η γυναίκα ανέφερε ότι «ήμουν στο σπίτι με το παιδί και ξαφνικά τον βλέπω μπήκε μέσα, ξεκίνησε να με βρίζει, έβγαλε τα ρούχα από την ντουλάπα, τα έσκισε, ήρθε να μου πάρει το φαγητό, με χαστούκισε, με πέταξε κάτω, μου πέταξε το οινόπνευμα στο μάτι και στο στόμα μου μέσα και απειλούσε ότι θα με κάψει μπροστά στο παιδί μου και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει αν πάω με άλλον»…

Η ίδια είπε ότι το παιδί προσπάθησε να καλέσει την Αστυνομία, ο 35χρονος πήγε να του πάρει το κινητό και η ίδια κατάφερε να βγει από το σπίτι και με το δεύτερο κινητό της να καλέσει την Αστυνομία για να τον συλλάβουν.

Η γυναίκα κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος κάθε λίγο πηγαίνει στο σπίτι της, κρύβεται στην αποθήκη, την βρίζει και την απειλεί και έχει καταθέσει σε βάρος του σωρεία μηνύσεων.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι όσα είπε η γυναίκα είναι ψέματα, είπε ότι χωρίζουν και τα βρίσκουν συνέχεια, την διευκολύνει συνεχώς με το παιδί, της δίνει χρήματα και ισχυρίστηκε ότι έχει σχέση με άλλον άνδρα.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι της έσκισε τα ρούχα, ότι τη χτύπησε και κατέθεσε ότι το περασμένο Σάββατο που πήγε στο σπίτι να δώσει χρήματα στο παιδί, ήταν η μητέρα της πρώην συντρόφου του, έπρεπε να πάει την άδειά της, ενώ βάζουν λόγια στο παιδί που τον κοιτούσε σαν «μπαμπούλα».

Η εισαγγελέας έδρας τόνισε ότι ο κατηγορούμενος έχει παραπεμφθεί πολλές φορές για βίαιη συμπεριφορά, δεν έχει αποδεχτεί τη λήξη της σχέσης του, θέλει να χειρίζεται την παθούσα, πρότεινε την ενοχή του και ζήτησε να εκτελέσει μέρος της ποινής του, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποτραπεί η μελλοντική ενδοοικογενειακή βία.

Τελικά ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών, από την οποία θα εκτίσει ποινή 3 μηνών, λόγω της επαναλαμβανόμενης πράξης, σύμφωνα και με την πρόταση της εισαγγελέα έδρας.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button