ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στο «κόκκινο» η Κρήτη από τον συνδυασμό κορωνοϊού, γρίπης και ιώσεων – Τι είπε στην ΚΡΗΤΗ TV η Ματίνα Παγώνη (vid)

Στο «κόκκινο» η Κρήτη από τον συνδυασμό κορωνοϊού, γρίπης και ιώσεων – Τι είπε στην ΚΡΗΤΗ TV η Ματίνα Παγώνη (vid)

Την ανιούσα έχουν πάρει τα κρούσματα κορωνοϊού και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία, με φόντο την έξαρση που παρατηρείται σε συνδυασμό με την εποχική γρίπη. Οι αυξημένες μολύνσεις προκαλούν προβληματισμό, με την Πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, να απευθύνει σύσταση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας

Λόγω των αυξημένων μολύνσεων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, οι ειδικοί κρούουν καμπανάκι κινδύνου, λέγοντας πως το αντισηπτικό είναι απαραίτητο για την αυτοπροστασία μας, όπως και η μάσκα σε μέρη συνωστισμού. 

Πάντως, σύμφωνα με την κ. Παγώνη, τα νοσοκομεία δεν έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα από την άνοδο των κρουσμάτων κορωνοϊού και γρίπης, χαρακτηρίζοντας τη μέχρι στιγμής εικόνα ελεγχόμενη, ωστόσο αν η αύξηση συνεχιστεί θα υπάρξει πίεση του συστήματος υγείας.

Σχετικά με τον αντιγριπικό εμβολιασμό η Πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά, συστήνει στους πολίτες με υποκείμενα νοσήματα να εμβολιαστούν, ώστε να είναι περισσότερο θωρακισμένοι.

Δείτε το βίντεο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button