Διεθνής επικαιρότητα

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο αθλητής χόκεϊ που τραυμάτισε θανάσιμα αντίπαλό του με παγοπέδιλο

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας συνελληφθη ο παίκτης των Σέφιλντ Στίλερς, ο οποίος σε προσπάθεια του να σταματήσει τον Άνταμ Τζόνσον των Νότιγχαμ Πάνθερς, τού έκοψε τον λαιμό με το παγοπέδιλο.

Η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία συνέλαβε τον Ματ Περγκρέιβ, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Ο 31χρονος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε πάνω στον πάγο, ενώ είχε να αντιμετωπίσει διαδικτυακές επιθέσεις στα social media.

Δεκάδες λογαριασμοί τον χαρακτήριζαν ως δολοφόνο, κατηγορώντας τον πως είχε σκοπό να τραυματίσει τον Τζόνσον, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού που έχει στο πρωτάθλημα χόκεϊ της Αγγλίας, με πολλές ποινές.

Δύο εβδομάδες αργότερα ο Πετγκρέιβ δεν έχει επιστρέψει στη δράση, αλλά αποθεώθηκε από 8.000 κόσμο στο Σέφιλντ. Σε βίντεο που έχει γίνει ήδη viral φαίνεται πως οι οπαδοί των Στίλερς, αφού κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Τζόνσον, σηκώθηκαν όρθιοι και αποθέωσαν τον αθλητή που προκάλεσε τον θάνατό του, όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία του στις οθόνες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button