ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Στο «κόκκινο» τα ντεσιμπέλ στο παρκάκι του Αναύρου: Στο πόδι πάλι οι κάτοικοι

Ξάγρυπνοι έμειναν για ακόμη ένα βράδυ οι κάτοικοι στον Άναυρο το Σάββατο, όταν χιλιάδες νεαροί αποφάσισαν να κάνουν πάρτι στο υπαίθριο θεατράκι με τη μουσική να χτυπάει “κόκκινο” και το ποτό να ρέει άφθονο.

Το καλοκαίρι η περιοχή του Αναύρου δεινοπάθησε από τους νεαρούς, που σχεδόν κάθε βράδυ έστηναν πάρτι στο υπαίθριο θεατράκι. Τι κι αν φώναζαν, τι κι αν καλούσαν την Αστυνομία, οι παρεμβάσεις που έγιναν δεν έβαλαν τέλος στο δράμα τους.

“Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, να ησυχάσουμε. Η μουσική είναι διαπασών και τραντάζονται στα σπίτια μας. Για τα σκουπίδια που αφήνουν μετά, είναι μια άλλη κουβέντα” έλεγαν οι κάτοικοι του Αναύρου. Κι ενώ φαίνονταν πως τα πάρτι τελείωσαν, το βράδυ του Σαββάτου οι νεαροί αποφάσισαν να ξαναστήσουν ηχεία, υπαίθρια μπαρ με τη διασκέδασή τους να διαρκεί έως τις 7 το πρωί της Κυριακής!

Οι κάτοικοι εξαγριωμένοι καλούσαν την Αστυνομία, φώναζαν από τα μπαλκόνια τους για ησυχία, όμως οι νεαροί δεν καταλάβαιναν τίποτα. Το πρωί η εικόνα που είχε το υπαίθριο θεατράκι έφερε στο νου βομβαρδισμένα τοπία, με ποτά χυμένα στα πεζούλια, με χιλιάδες σκουπίδια, πλαστικά, τενεκεδάκια από μπύρες αλλά και ποτά.

Οι υπάλληλοι της καθαριότητας συνέλεξαν δεκάδες σακούλες απορριμμάτων, ενώ το τοπίο παρέμενε πάλι βομβαρδισμένο. Η περιοχή, που αποτελεί “κόσμημα” για τον Βόλο, δίπλα στη θάλασσα, μέσα στο πάρκο, δίπλα από τον νεολιθικό οικισμό με αυτά τα πάρτι και τους βανδαλισμούς που γίνονται ξεχνά κάθε αίγλη της. Μάλιστα, εάν κοιτάξει κανείς θα δει ότι μέχρι και στα κτήρια του νεολιθικού οικισμού οι βανδαλισμοί είναι εμφανείς, με γκράφιτι πάσης φύσεως να βρομίζουν τους τοίχους.

“Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πίνουν, μεθούν, η μουσική είναι τέρμα και δεν μπορούμε να ζήσουμε στα σπίτια μας”, τόνιζαν για άλλη μια φορά κάτοικοι του Αναύρου, μετά το τελευταίο πάρτι, που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. “Δεν λέμε να μην διασκεδάσουν, αλλά αυτό που συμβαίνει κάτω από τα σπίτια μας είναι απερίγραπτο”, συνεχίζουν οι κάτοικοι.

Στο σημείο του πάρτι έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις το πρωί της Κυριακής και συνέλαβαν δύο 21χρονους,  ως συνδιοργανωτές υπαίθριου πάρτι στον Άναυρο, να αναπαραγάγουν μουσική σε υψηλή ένταση, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.
Κατασχέθηκαν δύο ηχεία μεγάλης ακουστικής ισχύος και στηρίγματα αυτών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Πηγή: magnesianews.gr 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button