ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοκ από την πτώση βράχου στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι – Εξαιρετικά επικίνδυνη η διέλευση κυρίως τους χειμερινούς μήνες (vid, pics)

Σοκ προκαλεί η πτώση βράχων το πρωί της Παρασκευής (19/1) στο Κουρταλιώτικο φαράγγι στον νομό Ρεθύμνου – Άμεσα μηχάνημα του Δήμου Αγίου Βασιλείου απομάκρυνε τα υλικά από το οδόστρωμα

Κλειστό για την κυκλοφορία μέχρι αύριο το απόγευμα παραμένει το Κρουταλιώτικο φαράγγι όπου το πρωί από τύχη γλίτωσαν τα χειρότερα οι επιβάτες ενός ΙΧ. Τεράστιος βράχος που αποκολλήθηκε έπεσε στο πίσω μέρος του οχήματος από το οποίο βγήκαν από θαύμα σώοι.  

Ειδικότερα, σοκ προκαλεί η πτώση βράχων το πρωί της Παρασκευής (19/1) στο Κουρταλιώτικο φαράγγι στον νομό Ρεθύμνου, ενώ σημειώθηκε ατύχημα μόνο – ευτυχώς – με υλικές ζημιές από την αποκόλληση και την πτώση βράχου στο οδόστρωμα.

Άμεσα μηχάνημα του Δήμου Αγίου Βασιλείου απομάκρυνε τα υλικά από το οδόστρωμα, ενώ από την πρώτη στιγμή μέλος της Εθελοντικής Οργάνωσης “ΕΝΑ” Πολιτικής Προστασίας Νομού Ρεθύμνου πήγε και με χρήση drone κατέγραψε το συμβάν και βοήθησε.

Δείτε το βίντεο: 

Όπως επισημαίνει η Οργάνωση, μεγάλη προσοχή χρειάζεται κυρίως κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων και απότομων εναλλαγών θερμοκρασίας…

Βράχος Κουρταλιώτικο φαράγγι
Βράχος Κουρταλιώτικο φαράγγι
Βράχος Κουρταλιώτικο φαράγγι
Βράχος Κουρταλιώτικο φαράγγι
Βράχος Κουρταλιώτικο φαράγγι
Βράχος Κουρταλιώτικο φαράγγι

Οι φωτογραφίες είναι του Άγγελου Βουγιουκαλάκη.

Δείτε την ανάρτηση της Εθελοντικής Οργάνωσης “ΕΝΑ”: 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button