Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Πολύτεκνοι Σάμου: Ζητούν έκπτωση στα τέλη ύδρευσης για τις οικογένειες των πολυτέκνων

Να ληφθεί απόφαση έκπτωσης στα τέλη ύδρευσης πολύτεκνων οικογενειών που έχουν προβεί στη θεώρηση των πολυτεκνικών τους ταυτοτήτων ζητά ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου, με επιστολή του προς τους δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου Πάρη Παπαγεωργίου και Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, αντίστοιχα.

Μεταξύ άλλων, ζητούν, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, να μάθουν από τις δημοτικές αρχές αν έχουν λάβει η προτίθενται να λάβουν την απόφαση για να τύχουν οι πολύτεκνοι του νησιού έκπτωσης 50% ή παραπάνω για τα δημοτικά τέλη (ύδρευση κ.α.). Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει οι ωφελούμενοι της έκπτωσης να καταθέσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες πρόσφατο ¨Πιστοποιητικό Πολυτεκνικής Ιδιότητας¨, το οποίο εκδίδεται μέσω gov.gr, αφού έχουν προβεί στη θεώρηση των Πολυτεκνικών τους Ταυτοτήτων για το τρέχον έτος (στην προκειμένη το 2024) ώστε να υπάρχει αξιοκρατία.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων διευκρινίζει, επίσης, ότι η εν λόγω έκπτωση αφορά τους γονείς που κατέχουν την πολυτεκνική ιδιότητα και μόνο για την πρώτη τους κατοικία και όχι για τα τέκνα αυτών. Τέλος, παρακαλούν τους δύο δημάρχους να ενημερώσουν το Δ.Σ του Συλλόγου για τις ενέργειές τους, προκειμένου να εκδώσουν ανακοίνωση προς τα πολυτεκνικά μέλη τους, ώστε να μεριμνήσουν αναλόγως για την εύρυθμη λειτουργία των αρμοδίων υπηρεσιών και των δήμων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button