ΚρήτηΤοπικές Είδησης

 Λεωφορεία από τη Σητεία για το παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο για την υγεία στο Σεληνάρι

Κάλεσμα στους Σητειακούς να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο της επόμενης Πέμπτης στο Σεληνάρι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία του  νομού απευθύνει ο Δήμος Σητείας.

 

 

Μάλιστα, για τη διευκόλυνση μεταφοράς των πολιτών από τη Σητεία στο Σεληνάρι ο Δήμος θα διαθέσει τρία λεωφορεία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 28 Μαρτίου, το Λασίθι συσπειρώνει τις δυνάμεις του και διατρανώνει την κοινή του θέση για στήριξη και διατήρηση της πλήρους λειτουργείας των Νοσοκομείων του Νομού, στο Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σελινάρι.

Ο Δήμος Σητείας, διαχρονικά και με συνέπεια, στηρίζει και διεκδικεί την αναβάθμιση και στελέχωση των Νοσηλευτικών Μονάδων, όχι μόνο της Σητείας αλλά ολόκληρου του Νομού.

Η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, είναι υποχρέωση της πολιτείας ως κοινωνικό αγαθό προς όλους, με προτεραιότητα σε περιοχές απομακρυσμένες και μειονεκτικές όπως το Λασίθι.

Παραμένουμε αρωγοί και συμμέτοχοι σε όλες τις προσπάθειες και διεκδικήσεις του Λασιθιώτικου λαού και καλούμε την Σητειακή κοινωνία, να δώσει δυναμικό παρόν στο Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο, στο Σεληνάρι στις 28 του Μάρτη, ώρα 12:00μ.μ.

Στην προσπάθεια του Δήμου για διευκόλυνση των συνδημοτών και των εργαζομένων του Δήμου, θα διατεθούν 3 λεωφορεία μεταφοράς, με σημείο αφετηρίας το Συντριβάνι, στις 10.00 π.μ.

Σας καλούμε να δώσετε το παρόν για ένα δυναμικό και ενωτικό συλλαλητήριο».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button