ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ντέρμπι τίτλου Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Σίτι σήμερα στο «Άνφιλντ»

Οι «κόκκινοι» έχουν προβάδισμα μόλις ενός βαθμού στην κατάταξη… 

Το ντέρμπι κορυφής της πρωτοπόρου Λίβερπουλ με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι μονοπωλεί το ενδιαφέρον μεταξύ των αναμετρήσεων για την 28η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι», οι οποίοι έχουν αυτή τη στιγμή προβάδισμα ενός βαθμού στην κατάταξη, υποδέχονται το απόγευμα (10/3, 17:45) την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στο «Άνφιλντ» και θα κυνηγήσουν την πέμπτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να βρεθούν στο +4 από τους «σίτιζενς» και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. 

Από την πλευρά τους, οι «πολίτες», οι οποίοι είναι αήττητοι στα τελευταία 12 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα (10-2-0), μετρούν τρεις σερί επιτυχίες στην Premier League, με τελευταία την επικράτηση στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη «συμπολίτισσα» Γιουνάιτεντ, και θα επιδιώξουν να πάρουν το «τρίποντο», προκειμένου να επιστρέψουν στο… ρετιρέ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος της Σίτι (σ.σ. το Σάββατο 16/3 οι «πολίτες» έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Αγγλίας, ενώ ακολουθεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες) είναι προγραμματισμένος για τις 31 Μαρτίου, όταν οι «μπλε» θα υποδεχθούν στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ» την -έτερη διεκδικήτρια του «στέμματος»- Άρσεναλ, που νίκησε με 2-1 την Μπρέντφορντ και πέρασε επικεφαλής στην βαθμολογία.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button