ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ρέθυμνο: Αρχαιρεσίες στο Σύνδεσμο Λογιστών και υπαλλήλων ιδιωτικών επιχειρήσεων

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες στο Σύνδεσμο Λογιστών και υπαλλήλων ιδιωτικών επιχειρήσεων Νομού Ρεθύμνου θα στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Αναλυτικά, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις Αρχαιρεσίες του Σωματείου μας, που θα γίνουν την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 2 μ.μ. έως 10 μ.μ. στην Αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Αιτήσεις υποψηφιότητας για όλα τα παραπάνω Όργανα, θα γίνονται δεκτές καθημερινά, από τις 09-11-2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11 π.μ. έως 1 μ.μ. στο γραφείο του Σωματείου μας, μέχρι τις 13-11-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 1 μ.μ. , ώρα λήξης υποβολής υποψηφιοτήτων και ανακήρυξης υποψηφίων Συνδυασμών.

Για να πάρετε μέρος στις εκλογές του Σωματείου, πρέπει την ημέρα που θα ψηφίσετε να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα και το Βιβλιάριο ασθενείας του Ι.Κ.Α. Σε περίπτωση που δεν έχετε βιβλιάριο ασθενείας Ι.Κ.Α. , να έχετε μαζί σας Απόσπασμα Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης (καρτέλα ενσήμων) από τις Ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ ή Μισθοδοτική κατάσταση ή Έντυπο πρόσληψης/απόλυσης από την εργασία σας ή τους προσωπικούς σας κωδικούς TAXISNET της εφορίας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button