ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Λουτσέσκου: Έληξε το πρώτο μέρος, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να επιστρέψουμε

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει τις αρνητικές πιθανότητες κόντρα στην Ντιναμό… 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ηττήθηκε χθες 2-0 από την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ με δύο τέρματα του Πέτκοβιτς αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλε μήνυμα. Τόνισε πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να κάνει την ανατροπή όπως το έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν όταν βρέθηκε σε δύσκολη θέση. 
«Η Ντιναμό έπαιξε έξυπνα. Εμείς νικηθήκαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Σκόραραν δύο γκολ από ένα δικό μας λάθος και δίνοντας τη μπάλα σε μία κατάσταση που έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά.

Το σκορ αντικατοπτρίζει τα λάθη μας. Δεν ξέρω αν μας έλειψε η τόλμη. Περισσότερη είναι η διαχείριση στα λάθη μας. Δεν διαχειριστήκαμε καλά την κατοχή μπάλας σε αντίθεση ενδεχομένως με την Ντιναμό. Έτσι πέφτει και η αυτοπεποίθηση της ομάδας. Στο τέλος είδα πως πανηγύρισαν λίγο παραπάνω, ίσως υπολόγιζαν πολύ σε αυτό το παιχνίδι”.

Η Ντίναμο δεν δημιούργησε τόσες ευκαιρίες. Έχουν έναν πολύ καλό επιθετικό, μία ισχυρή προσωπικότητα. Βρίσκεται στο σημείο που μπορεί να σκοράρει. Από την άλλη, οι δικοί μας επιθετικοί δεν πήραν τέτοιες μπάλες για να συγκριθούν.

Ξέρετε το πρόγραμμα που έχουμε από τον Γενάρη. Είναι το α΄ημίχρονο της μάχης. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε δείξει μέσα στη σεζόν πως μπορούμε να επιστρέψουμε από ένα παιχνίδι με 2-0.

Για τις πιθανότητες που δίνει στον ΠΑΟΚ για την ανατροπή: Για κάποιους μπορεί να είναι 80- 20 αλλά η ομάδα μου θα παλέψει στην Τούμπα ώστε να κυνηγήσει τις πιθανότητες που τις αναλογούν.

Έληξε απλώς το πρώτο μέρος. Δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι. Υπάρχει ακόμη ένα ματς στη Θεσσαλονίκη. Και έχουμε αποδείξει και άλλες φορές μέσα στη σεζόν ότι μπορούμε να επιστρέψουμε”.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button