ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Η άγνωστη αλήθεια για το ναυάγιο του πλοίου «Ηράκλειον» από την ΚΡΗΤΗ TV (vid)

Η άγνωστη αλήθεια για το ναυάγιο του πλοίου «Ηράκλειον» από την ΚΡΗΤΗ TV (vid)

Η εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV «Ελεύθερο Σημείο» και ο δημοσιογράφος Λευτέρης Συμβουλάκης παρουσιάζουν νέα στοιχεία που αλλάζουν τα ιστορικά δεδομένα για τη βύθιση του πλοίου «Ηράκλειο»

57 χρόνια μετά…  Έρχεται μια μεγάλη ανατροπή για όσα είναι γνωστά γύρω από τα αίτια της βύθισης του πλοίου «Ηράκλειο» στις 8 Δεκεμβρίου 1966. Νέα στοιχεία που αλλάζουν τα ιστορικά δεδομένα για τη βύθιση του πλοίου αλλά και τις συντεταγμένες που σήμερα βρίσκεται το ναυάγιο έρχονται στο φως αλλάζοντας την ιστορική αλήθεια μέσα από την εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV Ελεύθερο Σημείο με τον Λευτέρη Συμβουλάκη.

Η κόρη επιζήσαντα ναυαγού η Πηγή Μπελώνη, ο επιζών ναυαγός Σταύρος Λαγωνικάκης, ο διασώστης του αρματαγωγού Σύρος που έσωσε τους τελευταίους τρεις από τη θάλασσα και ο γιος του Γιάννη Ανδρεαδάκη που πνίγηκε, Γιώργος ρίχνουν φως στην άγνωστη αλήθεια της μεγαλύτερης ναυτικής τραγωδίας της χώρας.

Ποια είναι τα νέα στοιχεία; Ποια η ιστορική αλήθεια; Που βρίσκεται το κουφάρι του πλοίου; Τι κρύβει μέχρι σήμερα 57 χρόνια μετά το Υπουργείο;

Το βράδυ της Πέμπτης 7/12, παραμονή της μαύρης επετείου, στην εκπομπή Ελεύθερο Σημείο από την Κρήτη TV με τον Λευτέρη Συμβουλάκη στις 21: 50 όλη η αλήθεια.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button