ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Βολιώτης συκοφαντούσε νηπιαγωγό γειτόνισσά του – Είπε πως βίαζε την κόρη του ενώ δεν έχει καν παιδί

Καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 51χρονος κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος Βολιώτισσας, προϊσταμένης παιδικού σταθμού, με την οποία φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές καθώς ήταν γείτονες.

Ο 51χρονος στις 23 Φεβρουαρίου 2021 είχε τηλεφωνήσει στον παιδικό σταθμό όπου εργάζεται η γυναίκα, ζήτησε να της μιλήσει αλλά εκείνη απουσίαζε. Τότε ο κατηγορούμενος μιλώντας σε άλλες δύο υπαλλήλους, δήλωσε πως «θα σας κάνω μήνυση και θα σας κλείσω», και ισχυρίστηκε πως η προϊσταμένη τους και γειτόνισσά του «βιάζει την κόρη του», και έχει μάλιστα φωτογραφικό υλικό και βίντεο που υποτίθεται το αποδείκνυαν.

Όπως κατέθεσαν οι δύο υπάλληλοι, αλλά και η ίδια η παθούσα, ο 51χρονος φαίνεται να μην είναι καν πατέρας, καθώς ήταν γείτονας της στην πολυκατοικία που διαμένει και είχε προσωπικά θέματα μαζί της αλλά και άλλους ενοίκους, ενώ αποχώρησε από το διαμέρισμα του στο κτίριο με δικαστική απόφαση.

Πέραν αυτού του τηλεφωνήματος ο κατηγορούμενος δεν έχει ενοχλήσει άλλη φορά την νηπιαγωγό, αλλά οι δύο συνάδελφοι της που βρέθηκαν στο ακουστικό όταν εκείνος τηλεφώνησε τόνισαν το απαράδεκτο της κατάστασης, λέγοντας πως εκείνη την ώρα βρίσκονταν και παιδιά στον παιδικό σταθμό.

Ο 51χρονος δεν έδωσε χθες το παρών στην δικαστική αίθουσα με την υπόθεση να εκδικάζεται ερήμην του. Κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, το οποίο του επέβαλλε χρηματική 300 ευρώ και ποινή φυλάκισης 18 μηνών, η οποία αναστέλλεται υπό τον όρο να καταβάλλει στην νηπιαγωγό χρηματική αποζημίωση ύψους 1.000 ευρώ.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button