ΚρήτηΤοπικές Είδησης

MG HS: Ένα επιβλητικό SUV, με 7 χρόνια εγγύηση και 5 αστέρια στα crash test του EuroNCAP!

Με μια πλούσια κληρονομιά βασισμένη στον προοδευτικό σχεδιασμό και την καινοτομία, σήμερα σύγχρονη, εξηλεκτρισμένη, αναζωογονημένη και έτοιμη, η MG διαθέτει στην ελληνική αγορά μια πλήρη γκάμα θερμικών, plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τα οποία μπορείτε να δείτε από κοντά στις εγκαταστάσεις της ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΕ, στο 7ο χλμ. της ΕΟ Ηρακλείου – Μοιρών

Ένα απ’ αυτά είναι και το επιβλητικό MG HS, ένα δυναμικής εμφάνισης C-SUV, με ευρύχωρο και σύγχρονο εσωτερικό και σεβαστών διαστάσεων αμάξωμα -4,61 μέτρα μήκος, 1,69 ύψος και μεταξόνιο 2,72 μέτρα-,  τιμές που εξασφαλίζουν κορυφαίους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους και το οποίο διατίθεται τώρα με νέα τιμή που ξεκινά από 24.750 ευρώ.

Με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,1” και οθόνη 12,3” για το εξελιγμένο σύστημα infotainment με Apple CarPlay και Android Auto, κορυφαίο εξοπλισμό με τα 14 συστήματα ασφάλειας από το MG  Pilot καθώς και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου L2, όλα αποδεικνύουν τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας του HS.

Ειδικά σχεδιασμένη ανεξάρτητη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων μπροστά και πίσω, άκαμπτο πλαίσιο και ο προηγμένος τεχνολογικά κινητήρας 1.5 Turbo GDi με 162 ίππους και 250 Nm ροπής, συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο  κιβώτιο προσφέροντας υψηλές επιδόσεις και μέγιστη οδηγική απόλαυση. Σημειώστε πως παράλληλα με την HS έκδοση διατίθεται και η EHS Plug-in Hybrid με 258 ίππους, 480 Nm ροπή, ηλεκτρική μονάδα κίνησης και αυτόματο10αρι κιβώτιο.

MG ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΕ, 6ο χλμ. ΕΟ Ηρακλείου – Μοιρών, τηλ. 2810 542972.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button