Δ/Σ ΕλλάδαΔυτική ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

46χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε απανθρακωμένος δίπλα στο φλεγόμενο τζιπ του

Όλα τα σενάρια εξετάζουν οι Αρχές, που διερευνούν τον θάνατο ενός επιχειρηματία 46 ετών, που βρέθηκε χθες αργά το βράδυ απανθρακωμένος, έξω από το φλεγόμενο τζιπ του στο δάσος του Κουνουπελίου.

Το θρίλερ ξεκίνησε λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Λεχαινών δέχθηκε κλήση για φωτιά στο δάσος. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο είδαν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε τζιπ BMW X5. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης διαπίστωσαν ότι σε απόσταση δύο μέτρων από το τζιπ βρισκόταν απανθρακωμένος ένας άνθρωπος, πιθανότατα άνδρας.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ Βουπρασίας, της ΥΑ Πύργου και της ΤΑ Ήλιδας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, καθώς εξετάζουν τόσο το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας όσο και της αυτοχειρίας.

Την υπόθεση, έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές της Κάτω Αχαΐας, καθώς το σημείο που εντοπίστηκε ο 46χρονος βρίσκεται στα όρια Ηλείας – Αχαΐας, αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν 200 μέτρα εντός του νομού Αχαΐας.

Ποιος ήταν ο 46χρονος επιχειρηματίας

Η είδηση διαδόθηκε στην περιοχή και πολύς κόσμος κατευθύνθηκε στα Λουτρά της Υρμίνης. Όπως έγινε γνωστό, ο νεκρός Δ.Γ. μαζί με τον αδερφό του διατηρούσε βουλκανιζατέρ.

Το φλεγόμενο αυτοκίνητο ένα BMW X5 φέρεται να έχει επιβεβαιωθεί πως άνηκε στον 46χρονο, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες πως την ώρα της φωτιάς ακούγονταν εκρήξεις από το όχημα.

Η σορός του 46χρονου με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, που αναμένεται να πραγματοποιήσει νεκροψία – νεκροτομή.

protothema.gr 

  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button