ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Oι συμμετοχές του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού αγγίζουν τους 15.000 καρναβαλιστές, ενώ τις ημέρες του Καρναβαλιού η πόλη γεμίζει με επισκέπτες απ’ όλη τη χώρα, που αγγίζουν τις 100.000.

Εγκρίθηκε από τον Δήμο Ρεθύμνης η διοργάνωση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2024, έναντι ποσού 160.000 ευρώ. Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι είναι ένας θεσμός πολιτισμού και δημιουργίας, ο οποίος κάθε χρόνο ενισχύεται και εμπλουτίζεται από τις Αρχές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πλέον, το Καρναβάλι του Ρεθύμνου είναι το μεγαλύτερο στην Κρήτη και από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.

Η διοργάνωση συντίθεται από μια πλατιά και αυθόρμητη προσφορά, από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που υποστηρίζουν με πάθος το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, το ενδυναμώνουν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη, το πλουτίζουν με πρωτότυπες ιδέες και βοηθούν ουσιαστικά στη διεξαγωγή του, με εθελοντική προσφορά εργασίας σε κάθε του εκδήλωση. 

Το Ρέθυμνο, μέσα από το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, προβάλλει την ιδιαίτερη ταυτότητα του ανθρώπινου δυναμικού του και αναδεικνύει τη μακραίωνη ιστορία του και την πλούσια παράδοσή του. Σημειώνεται ότι οι συμμετοχές του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού αγγίζουν τους 15.000 καρναβαλιστές, ενώ τις ημέρες του Καρναβαλιού η πόλη γεμίζει με επισκέπτες απ’ όλη τη χώρα, που αγγίζουν τις 100.000. 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button