ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Με υπερηφάνεια η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Ηράκλειο (pics)

Με τον καλό καιρό σύμμαχο οι Ηρακλειώτες και οι Ηρακλειώτισες έσπευσαν στην παρέλαση

Με την καθιερωμένη παρέλαση κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ στο Ηράκλειο.

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, εμβατήρια, χαμόγελα και χειροκροτήματα σημειώθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

H καθιερωμένη παρέλαση ξεκινά από τη λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος του Μνημείου Μάχης Κρήτης, συνέχεια προς πλατεία Ελευθερίας, οδό Αβέρωφ, οδό Έβανς (αριστερά μεγάλη Έβανς) και ολοκληρώνεται στην Καινούργια Πόρτα-Καμάρες (Πύλη Ιησού).

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 5:30 το απόγευμα με την επίσημη υποστολή της σημαίας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Ηράκλειο:

ΩΡΑ  12:00

Παρέλαση, από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος του μνημείου Μάχης Κρήτης, συνέχεια προς πλατεία Ελευθερίας, οδό Αβέρωφ, οδό Έβανς (αριστερά μεγάλη Έβανς) και ολοκλήρωση στην Καινούρια Πόρτα-Καμάρες (Πύλη Ιησού), των ακόλουθων τμημάτων: Της Φιλαρμονικής του Δήμου, των Αναπήρων Πολέμου, Παλαιών Πολεμιστών της Εθνικής Αντίστασης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Σώμα Νοσηλευτικής, Σώμα Κοινωνικής Πρόνοιας, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών–Διασωστών-Ναυαγοσωστών), της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών,  του Νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ηρακλείου, του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου, του Σωματείου Ποντίων ‘‘Εύξεινος Λέσχη’’ Ηρακλείου, του Συλλόγου Αλατσατιανών Ν. Ηρακλείου, του Συλλόγου Ν. Αλικαρνασσού «Η Αρτεμισία», του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ηρακλείου, του Συλλόγου Μακεδόνων Κρήτης, των Δημοσίων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων, του ειδικού Γυμνασίου, των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γυμνασίων, του Ε.Ε.Γ.Λ., των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.,  των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γενικών Ενιαίων Λυκείων Ηρακλείου, των ΕΠΑ.Λ., του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ηρακλείου, των Στρατιωτικών Τμημάτων κατά την καθιερωμένη τάξη.

ΩΡΑ 17:30

Επίσημη Υποστολή της Σημαίας στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.  

Δείτε εικόνες:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button