ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πέπλο χιονιού σκέπασε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης – Ντόπιοι και επισκέπτες απολαμβάνουν το λευκό σκηνικό (vid)

ακρόαση άρθρου

Πέπλο χιονιού σκέπασε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης – Ντόπιοι και επισκέπτες απολαμβάνουν το λευκό σκηνικό (vid)

Στα λευκά ντύθηκαν χωριά, άνω των 600 μέτρων, με τις προσβάσεις να είναι ανοιχτές – Το κρύο παραμένει τσουχτερό, ενώ οι ξυλόσομπες παίρνουν φωτιά

Στα λευκά ντύθηκαν αρκετά χωριά σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης, με τους δημότες και επισκέπτες να απολαμβάνουν το λευκό σκηνικό, με ασφάλεια, καθώς οι χιονοπτώσεις και οι βροχοπτώσεις δεν δημιούργησαν προβλήματα.

Τις νυχτερινές ώρες, το χιόνι ήταν πυκνό και είχε μεγάλη χρονική διάρκεια στα Ανώγεια, όπου το χιόνι έφτασε μέχρι και τα 15 εκατοστά σε ορισμένα σημεία.

Πέπλο χιονιού έχει σκεπάσει αρκετά χωριά, άνω των 600 μέτρων, με τις προσβάσεις να είναι ανοιχτές. Το κρύο παραμένει τσουχτερό, ενώ οι ξυλόσομπες παίρνουν φωτιά.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες σε Οροπέδιο, Ανώγεια και Γωνιές Μαλεβιζίου, με τον κρατικό μηχανισμό της πολιτικής προστασίας να βρίσκεται σε εγρήγορση.

Η κακοκαιρία Αυγή, η οποία είχε ήπια χαρακτηριστικά μπαίνει σε ύφεση τις επόμενες ώρες, ενώ όσοι θελήσουν να απολαύσουν το χιόνι, ανηφορίζοντας σε Οροπέδιο και Ανώγεια θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button