Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Ικαρία: Οι βροχοπτώσεις δημιούργησαν προβλήματα στο Καρκινάγρι και στο οδικό δίκτυο

Από το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σε πολλά σημεία του νησιού, με αποτέλεσμα το οδικό επαρχιακό δίκτυο να εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς, λόγω των κατολισθήσεων βράχων, χωμάτων, κλαδιών και αν προσθέσουμε την ολισθηρότητα, την μειωμένη ορατότητα, η διέλευση χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ποιο συγκεκριμένα στο κομμάτι του δρόμου από Μονοκάμπι μέχρι Καραβόσταμο, από το Φύτεμα μέχρι την Δάφνη και στην περιοχή του οικισμού της Πλαγιάς.

Όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Καρκιναγρίου οι οποίοι έχοντας την δυσάρεστη εμπειρία από την καταιγίδα του 2010 που κόντεψε να φέρει όλο το βουνό πάνω στον οικισμό, το βράδυ της Τετάρτης δεν έκλεισαν μάτι όπως μας είπε η κ. Δέσποινα Κούβαρη πρόεδρος του Τ.Σ. με την νέα χρονιά, του εν λόγω οικισμού. Η μελέτη για τα αντιπλημμυρικά έργα από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου που έχει βγει δεν έχει ολοκληρωθεί, ο δήμος Ικαρίας δια στόματος του νυν δημάρχου Ν. Καλαμπόγια τόνισε ότι δεν έχει χρήματα ούτε για τον σημερινό καθαρισμό του ρέματος που διέρχεται μέσα στον οικισμό και τα έξοδα τα καλύπτει ο σύλλογος Λιβάδα.

Το βράδυ της Τετάρτης συνεργείο του Επαρχείου Ικαρίας και Φούρνων αλλά και του δήμου Ικαρίας καθάρισαν τα σημεία του οδικού μας δικτύου που προαναφέραμε και παραμένουν σε επιφυλακή για οποιαδήποτε παρέμβαση χρειαστεί.

Ικαρία: Οι βροχοπτώσεις δημιούργησαν προβλήματα στο Καρκινάγρι και στο οδικό δίκτυο
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button