ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ο Ατρόμητος, επικράτησε με 4-0 της ΑΕΛ στο Περιστέρι

Με το πρώτο παιχνίδι στη Λάρισα να είχε λήξει με 1-1, ο Ατρόμητος απέσπασε άνετα την πρόκριση στη ρεβάνς, επικρατώντας της ΑΕΛ με 4-0 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, εντούτοις οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 39′ με τον Κούεν να κάνει το γύρισμα και ο Τριμμάτης βρέθηκε εξ επαφής, με εξουδετερωμένο τον Σουλούκο, για να σκοράρει και να γράψει το 1-0, ώστε να στείλει τους γηπεδούχους με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Σάσα Ίλιτς μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, διπλασσίασε τα τέρματα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντζιέλσκι στο 49′, ενώ επτά λεπτά αργότερα (56΄) απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου για θέατρο.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε μέχρι το 84′ που ο Τσακμάκης με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-0, ενώ ο Βέργος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 μετά από συνεργασία με τον Βαλένσια εντός της περιοχής των Λαρισαίων.

Πλέον, ο Ατρόμητος περιμένει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (17/1, 21:00) για να μάθει τον αντίπαλο του στην φάση των «8».

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοφ, Αθανασίου, Πομόνης (72’ Ασεβέδο), Έντερ, Καραμάνης (81’ Βαλένσια), Κούεν (67’ Κούντε) Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (72’ Βέργος), Βρακάς (67’ Ντιρκς). 

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Πλέγας (63’ Αντράντα), Μαυρίας (85’ Βλιώρας), Παπαγεωργίου, Ογκμπόε (63’ Στίνα), Ουατάρα (63’ Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (63’ Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button