Διεθνής επικαιρότητα

Συνελήφθη ο «πιστολέρο» του Βοτανικού

Zougla Newsroom

Ο 20χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 34χρονο Αλβανό στις αρχές Φεβρουαρίου στην περιοχή του Βοτανικού, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, χθες το βράδυ (4/3) από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, παράνομη οπλοφορία κατ’εξακολούθηση και οπλοχρησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε διαφορές με το θύμα το οποίο φέρεται να του χρωστούσε περίπου 1.000 ευρώ ενώ διέδιδε κάποιες φήμες οι οποίες έθιγαν τον 34χρονο.

Ο 20χρονος του έδωσε ραντεβού στην οδό Σιδηροκάστρου, σε ένα παρκάκι στις 2 του περασμένου Φεβρουαρίου. Όταν όμως τον πλησίασε και ενώ επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο με άλλα δυο άτομα, άνοιξε πυρ εναντίον του και τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χωρα.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την έρευνα που είχαν κάνει τότε, είχαν διαπιστώσει ότι ο «πιστολέρο» αμέσως μετά την επίθεση διέφυγε στην Αλβανία και ακολούθως στην Αγγλία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί είχαν βρει έξω από ένα συνεργείο μοτοσικλετών μια μηχανή ιδιοκτησίας του στην οποία είχαν εντοπίσει πιστόλι με έναν γεμιστήρα, ο οποίος περιείχε δυο φυσίγγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, «ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος» αλλά χωρίς να περιμένει ότι θα συλληφθεί. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του.

Διαβάστε επίσης: Εξιχνιάστηκε η δολοφονική απόπειρα στα Σεπόλια σε βάρος 34χρονου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button