ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Κλέφτης για ρεκόρ στο Βόλο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, μετά την ανάκρισή του, ο 25χρονος ο οποίος κατηγορείται για πέντε συνολικά περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα του Βόλου, τρία παντοπωλεία και ένα κατάστημα ειδών περιπτέρου, ενώ αφαίρεσε και πινακίδες μοτοσυκλέτας.

Ο νεαρός συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα 18/9, όταν προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο και τράπηκε σε φυγή, κινώντας τις υποψίες των υπαλλήλων της ΟΠΚΕ, οι οποίοι τον ακολούθησαν και τον ακινητοποίησαν σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εξακριβώθηκε πως από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου ο 25χρονος διέπραξε τέσσερις κλοπές σε ισάριθμα καταστήματα στον Βόλο (τρία παντοπωλεία και ένα κατάστημα πώλησης ειδών περιπτέρου), αφαιρώντας διάφορα προϊόντα, ενώ αφαίρεσε ακόμη και την πινακίδα κυκλοφορίας δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή και απείθεια, ενώ μετά την απολογία του στον ανακριτή χθες, αφέθηκε ελεύθερος ως την δίκη του υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο ΑΤ του τόπου κατοικίας του.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button