Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

5ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2023

Στον ειδυλλιακό χώρο Κεντρί, στο πάντα πανέμορφο Γαλαξίδι, οι υπέροχοι Gadjo Dilo με τη γλυκύτατη κι εκρηκτική Ελένη Τσαπατσάρη στο τραγούδι, ταξίδεψαν το ακροατήριο με πανέμορφα τραγούδια, ιδιαίτερες και δεξιοτεχνικές διασκευές κι εκτελέσεις, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα. Οι αξιόλογοι μουσικοί έδωσαν την ψυχή τους σε ένα πλούσιο, δίωρο πρόγραμμα.

Τη συναυλία χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Δήμου Δελφών κύριος Παναγιώτης Ταγκαλής και ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φωκίδας κύριος Γιώργος Δελμούζος, μετά τον πρόλογο του καλλιτεχνικού διευθυντή Δημήτρη Μαραμή. Αποκλειστικός χορηγός της συναυλίας ήταν η εταιρεία: ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Το Φεστιβάλ Δελφών “Το άλλον Ύδωρ” ολοκληρώνεται με δύο ακόμα δρώμενα στη Δωρίδα:

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, ώρα 21:15, στο Λιδωρίκι (Σχολείο) παρουσιάζεται αφιερωματική συναυλία με μεγάλη ορχήστρα στο έργο του μεγάλου τραγουδοποιού Μάνου Λοΐζου. Οι τραγουδιστές Κώστας Τριανταφυλλίδης και Ανδριάνα Μπάμπαλη, με τη συνοδεία ορχήστρας κλασικών, λαϊκών και παραδοσιακών οργάνων με τη νέα ενορχηστρωτική ματιά του Θοδωρή Λεμπέση, παρουσιάζουν τους σημαντικότερους «μουσικούς σταθμούς» στη δισκογραφία του Μάνου Λοΐζου.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου, ώρα 21:15 στην Αρτοτίνα (Πλατεία), μία ταξιδιάρικη συναυλία με τους Θοδωρή Κοτονιά και Σαββέρια Μαργιολά, οι οποίοι μας καλούν σε μαγικές στιγμές με τραγούδια “εκτός χρόνου” από την παράδοση έως το σήμερα. Δύο καλλιτέχνες με ευαισθησία, δύναμη και καλλιτεχνικό ήθος που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο.

Οι συναυλίες είναι με ελεύθερη είσοδο.

The post 5ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2023 appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button