ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Ο εκπαιδευτής ενηλίκων Σωτήρης Μπούσδρας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας με τον Κώστα Αγοραστό

Τον εκπαιδευτή ενηλίκων Σωτήρη Μπούσδρα που κατέρχεται υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ο Σωτήρης Μπούσδρας γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καρδίτσα. Σπούδασε στην Σχολή Γεωπονικών Επιστημών -Τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων, στην Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στις Μεθόδους Καταπολέμησης της Φοροδιαφυγής και της Φοροαποφυγής από το Πανεπιστήμιο Pegaso της Ιταλίας. Έχει τελειώσει την ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΠΠΑΙΚ-Μυτιλήνης καθώς και Ι.ΙΕΚ Δημοσιογραφίας, Συντάκτης- Ρεπόρτερ.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ιταλικά. Συμμετέχει ως εθελοντής μέντορας στην ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. καθώς επίσης και στην Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ). Έχει μία κόρη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button