ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Η ΡΕΑ 1-0 την ΑΕΚ στην Σοχώρα στο ντεμπούτο του Κοζανίδη

Μια από τις σπουδαιότερες φετινές τις νίκες πανηγύρισε σήμερα η ΡΕΑ επικρατώντας με 1-0 την ΑΕΚ στο γήπεδο της Σοχώρας για την 10η αγωνιστική της Women’s Football League.

Στο ντεμπούτο του, ο Στέλιος Κοζανίδης, είδε τις παίκτριες του να εκτελούν άψογα το πλάνο, παίζοντας με πάθος και με συγκέντρωση, κατακτώντας μία πολύ σπουδαία νίκη που τις ανεβάζει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, καθώς «έπιασε» τον «Δικέφαλο» στους 17 βαθμούς. Μοναδική σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η αρχηγός, Ελευθερία Δαφέρμου, στο 14ο λεπτό, μετά από ασίστ της Μαρκουτσά. Γενικότερα το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με την ομάδα μας να απειλεί μονάχα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ, η οποία δεν κατέγραψε καμία αξιόλογη προσπάθεια στην εστία της Μανουκαράκη. Μάλιστα, η Ματέους έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο β’ μέρος, όταν στο τετ α τετ που βρέθηκε πλάσαρε πάνω στην Κοτσαμπέλη.

Αυτή ήταν η 5η νίκη της ΡΕΑ σε 10 αναμετρήσεις, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα από την ΑΕΛ.

ΡΕΑ (Σ. Κοζανίδης): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Βορριά, Σολίς, Παντερή (95’ Δημισκίδου), Μαρκουτσά, Τσικουδάκη (58’ Μπασούρη), Μπράμε, Ματέους, Δαφέρμου, Χατζηγιαννίδου.

ΑΕΚ (Νίκος Κωτσοβός): Κοτσιμπέλη, Λόπες (77’ Ντζάνη), Πινέδα (65’ Νίκα), Ίβιτς (65’ Μπριάνα), Κόλλια, Μπαρτζακλή, Παυλοπούλου, Τζουτζουράκη (77’ Ξυλούρη), Τριβυζάκη, Τσελέντη, Στεφάτου (86’ Ροπόκη).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button