ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Nίκησε και την Βαλένθια ο Παναθηναϊκός 

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 90-73 μπροστά στο κοινό τους…

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Παναθηναϊκός που ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο και της Βαλένθια με 90-73.

Η εύκολη σχετικά νίκη των παικτών του Αταμάν συνοδεύτηκε και από ωραίο θέαμα, εντυπωσιακά ποσοστά στο τρίποντο στο πρώτο μέρος και μία εμφάνιση που άφησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού ικανοποιημένο. 

Οι «πράσινοι» έφτασαν τις τέσσερις νίκες και συνεχίζουν να βελτιώνονται, παίζοντας καλύτερα στην επίθεση … Πιο συγκεκριμένα, για την 10η αγωνιστική της Euroleague, πανηγύρισαν την έκτη νίκη τους δίνοντας συνέχεια στο σερί που «χτίζουν» (4-0, με τις 3 νίκες στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων).

Κλειδί στην επιτυχία του Παναθηναϊκού ήταν ο Κώστας Σλούκας που έφτασε μία ανάσα από το νταμπλ νταμπλ (12 πόντους, 9 ασίστ). Ήταν εντυπωσιακός στο 1ο δεκάλεπτο και αυτός που έβαλε «στοπ» στις ισπανικές φιλοδοξίες για ανατροπή την 4η περίοδο. 

Με 10/20 τρίποντα στο ημίχρονο και τη φροντ λάιν να αναλαμβάνει δράση στην 3η περίοδο, ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα ήσυχο βράδυ, απέναντι στους Ισπανούς, οι οποίοι από το 23΄ (60-38) έδειξαν να έχουν αποδεχθεί τη… μοίρα τους, ακόμη κι αν το «τριφύλλι» έδωσε… πατήματα -προσωρινής και άνευ κινδύνου- αμφισβήτησης στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 49-35, 72-53, 90-73.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button