ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Basket League: Νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καρδίτσα  

Ο Παναθηναϊκός ξεκούρασε τους βασικούς του και διέλυσε την Καρδίτσα (77-53) με κορυφαίο τον Κώστα Αντετοκούνμπο, στρέφοντας τώρα την προσοχή του στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας!

Ο Εργκίν Αταμάν είδε το πλάνο του να στέφεται με απόλυτη επιτυχία, με τον Τούρκο τεχνικός να δίνει ανάσες στους παίκτες που έχουν τραβήξει το… λούκι, χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίζονται και να βλέπει τους Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο να είναι σε τρομερή κατάσταση ενόψει της «διαβολοβδομάδας».

DNP για τον Ντίνο Μήτογλου, που δεν αγωνίστηκε καθόλου, παίρνοντας σημαντικές ανάσες πριν τη διπλή αγωνιστική της Euroleague. Μόλις 4:57 για τον Μάριους Γκριγκόνις και 6:36 για τον Τζέριαν Γκραντ. Στα 11:46 ο Κέντρικ Ναν. Εκτός 12άδας έμεινε ο Ματίας Λεσόρ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor στρέφει το βλέμμα του στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν την Τρίτη (5/12, 19:30) στην Τουρκία την Αναντολού Εφές και την Πέμπτη (7/12, 21:15) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Πρώτο παιχνίδι για το «τριφύλλι» με κόσμο τη φετινή σεζόν στην Stoiximan Basket League, με περίπου 5.000 κόσμο και πολλές οικογένειες να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο.

Πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο με 20 πόντους (7/8διπ.), 8 ριμπάουντ και 3 τάπες, με τον Λούκα Βιλντόζα να προσθέτει άλλους 15, με 8 ασίστ. Στους 10 ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Επιστροφή για τον Κάιλ Γκάι στο ελληνικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας όμως 5 πόντους με 0/4 τρίποντα.

Από την πλευρά της Καρδίτσας, μοναδικοί διψήφιοι ήταν οι Ρομέλο Ουάιτ και Γιώργος Καμπερίδης με 10 πόντους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button