ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στο Ρέθυμνο η “πρώτη” του Σπύρου Δανέλλη

Ο πρώην ευρωβουλευτής θα κάνει την πρώτη προεκλογική εμφάνισή του στο Ρέθυμνο

Να και η επίσημη πρώτη εμφάνιση για τον Σπύρο Δανέλλη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Κρήτης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας.

Ο πρώην ευρωβουλευτής θα κάνει την πρώτη προεκλογική εμφάνισή του στο Ρέθυμνο, όπου αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου θα συμμετάσχει στην ανοιχτή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Η ανοιχτή συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 8 αύριο το βράδυ, στα γραφεία της Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ. Κι εκεί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης θα παρουσιάσει τους στόχους της παράταξής του…

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ, «μετά την απόφαση του περιφερειακού οργάνου και της Πολιτικής Γραμματείας για την κάθοδό μας στις περιφερειακές εκλογές με αυτόνομη παράταξη, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή, ευρωβουλευτή, δήμαρχο Χερσονήσου κ. Σπύρο Δανέλλη, θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συνεδρίαση της Ν.Ε. την Πέμπτη 3/8/2023 και ώρα 8 μ.μ., στα γραφεία του κόμματος.

Θα γίνει παρουσίαση από τον κ. Σπύρο Δανέλλη των στόχων της παράταξης και θα συζητήσουμε για τον τρόπο της συμμετοχής μας στη διακήρυξη, στον τίτλο, στο πρόγραμμα, αλλά και των υποψηφιοτήτων για ένα δυνατό και νικηφόρο ψηφοδέλτιο, που θα αγκαλιάζει το σύνολο των δημοκρατών και προοδευτικών πολιτών της Κρήτης».

ΜΠ.Σ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button