ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στο δρόμο προς Μαλάδες, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την επιχείρηση Οικοστύλ έως την αποθήκη ηλεκτρικών ειδών ράδιο Μακράκη, συμπεριλαμβανωμένων των επιχειρήσεων Οικοστύλ, Κυριακάκη, Καναβού, πρατήριο υγρών καυσίμων Παπαδάκη, Τσικανδυλάκη, Απλαδά, VINOVON, Τρόφιμο Α.Ε., Πλαστικών Κρήτης και κτήμα Καλαθάκη.                    

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στο Μασταμπά στις οδούς Πρακτικίδου από την οδό Β. Σμπώκου έως την οδό Διγενή, Ομήρου από την οδό Βερμίου μέχρι την οδό Διγενή, Ροδοκανάκη από την οδό Πρακτικίδου μέχρι την οδό Πλούτωνος, Επίσης στην οδό Διγενή.                     

Από 1:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στο χωριό Δαφνές του Δ. Ηρακλείου, στην περιοχή της μεγάλης εκκλησίας, της ιδιοκτησίας Κοκοτού και της επιχείρησης Ελούντα Α.Ε.

Στα Χανιά

Από 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Κισσάμου, στις περιοχές Κατσοματάδω (Σπήλαιο Αγίας Σοφίας), ΚΑτσοματάδω, Βλατός, γύρω από περιοχή Ελαιουργείο Μαρακάκη.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Μυλοποτάμου, αρδευτικό Δαγαράκη στο Ρουμέλι.

Από 12:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Μυλοποτάμου, στις περιοχές γεώτρηση Κοκολάκη στο Ρουμέλι.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button