Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Την Τιμία Ζώνη διακόμισε ο σεπτός Καθηγούμενος της Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, στην εκκλησία των Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, στην Κοζάνη, λίγο μετά τις 5μ.μ. το απόγευμα της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου.

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, αφίχθη στην εκκλησία με τη συνοδεία της Τροχαίας Κοζάνης, όπου την υποδέχτηκαν με όλες τις πρέπουσες τιμές, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλος.

Στην άφιξη και στη συνέχεια λειτουργία παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, στρατιωτικές, αστυνομικές και τοπικές αρχές και η Φιλαρμονική Κοζάνης, ‘Πανδώρα’.

Ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, προκειμένου οι πιστοί να έχουν την δυνατότητα να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη της Παναγίας, θα τεθεί σε προσκύνηση έως τις 2 Οκτωβρίου 2023, ενώ θα παραμένει ανοικτός από τις 07:00 π.μ. έως τη 01:00 π.μ. και καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες,

 

 

 

 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button