ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πανυγειονομικό συλλαλητήριο στο Ρέθυμνο – Στο πλευρό των υγειονομικών φορείς και Δήμοι

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, να συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση

Πανυγειονομικό – πανρεθυμνιώτικο συλλαλητήριο πραγματοποιείται στις 6 σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο Ρεθύμνου. Η κινητοποίηση γίνεται ενάντια στη σοβαρή υποβάθμιση των δημόσιων μονάδων υγείας. Σε ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο υπογραμμίζει ότι στηρίζει το υποστελεχωμένο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώνοντας τη φωνή του με την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ, τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τον Ιατρικό Σύλλογο.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, να συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση καθώς και στη συγκέντρωση υπογραφών στο περίπτερο του Δήμου στην Πλατεία 4ων Μαρτύρων (Από σήμερα  Δευτέρα 19/2/2024 και ώρες 10:00-14:00 & 18:00-20:00) για τη διάσωση του Νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δήμαρχοι Αμαρίου, Αγίου Βασιλείου και Ρεθύμνου έχουν ήδη διατυπώσει δημόσια την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των υγειονομικών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button