Διεθνής επικαιρότητα

Μεξικό: «Σκότωσαν τη θεία του παίκτη της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο και τραυμάτισαν τη μητέρα του»

Σοκαριστικές ειδήσεις ήρθαν από το Μεξικό για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, καθώς η θεία του ποδοσφαιριστή σκοτώθηκε και η μητέρα του τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της πρώτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Heraldo, η επίθεση έγινε το βράδυ της Κυριακής, στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει τον θάνατο της θείας του Ροντόλφο Πισάρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την επίθεση στο σπίτι της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, με την ίδια να δολοφονείται, ενώ η μητέρα του Πισάρο και ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού».

Όπως προσθέτει το μεξικανικό Μέσο, «τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανακάλυψε μια γυναίκα τυλιγμένη σε κουβέρτες που αποδείχθηκε ότι ήταν η θεία της μητέρας του Πισάρο που ήταν νεκρή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button