ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι κόμμα αυτό; Κουράσατε, έρχονται γιαούρτια»: Η «Τζαβέλαινα της Κρήτης» Μαρία Καλουδιώτη και άλλες viral ομιλίες συνέδρων (vid)

«Είναι κόμμα αυτό; Εσείς στις πρώτες καρέκλες ντρέπεστε καθόλου;», ήταν μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η σύνεδρος Μαρία Καλουδιώτη

Μπορεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να μονοπωλούν οι ομιλίες πρωτοκλασάτων στελεχών, ωστόσο αρκετά μικρομεσαία στελέχη εντυπωσίασαν – θετικά ή αρνητικά – τα σόσιαλ μίντια.

Πολλοί από τους ομιλητές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τους «πρωτοκλασάτους» της πρώτης σειράς. «Είναι κόμμα αυτό; Εσείς στις πρώτες καρέκλες ντρέπεστε καθόλου;», ήταν μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η σύνεδρος Μαρία Καλουδιώτη από την Κρήτη και την οποία το γνωστό διαδικτυακό τρολ Πεν Νταλαούρα την αποκάλεσε «κρητικά Τζαβέλαινα».

Η βουλευτής Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα επίσης έκανε αίσθηση στηλιτεύοντας τις άδειες καρέκλες, σημειώνοντας ότι τα μέλη του κουράστηκαν από τους συσχετισμούς επιρροής και απηύδησαν με τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθένα».

Άλλος σύνεδρος εξέφρασε τον φόβο του ότι αν συνεχίσουμε έτσι στον ΣΥΡΙΖΑ μας περιμένουν γιαούρτια και ντομάτες.

Μια ακόμη σύνεδρος δήλωσε «καφενόβια και ταβερνόβια».

Σύνεδρος ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο, μας μισούν εμάς τους ηττημένους του Εμφυλίου»
Ένας άλλος σύνεδρος έγινε viral περιγράφοντας γλαφυρά την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα.

«Κακά τα ψέματα, είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο […] Μας μισούν, θέλουν να μας βγάλουν για πάντα από τη μέση. Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτα απ’ όλα είναι η δεξιά. Μας μισούν, σύντροφοι, γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν και να δεχτούν ότι εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια του ΕΑΜ, τα παιδιά και τα εγγόνια των ηττημένων του Εμφυλίου, τα έφερε έτσι η κατάρα η δικιά τους και κυβερνήσαμε τη χώρα».

Η ομιλία έτερου συνέδρου που είπε ότι τα ιερατεία τους έχουν προδώσει χιλιάδες φορές, φτάνοντας ως τη… συμφωνία της Βάρκιζας, προκάλεσε επίσης πολλά σχόλια.

Τα γιουχαΐσματα κατά του Γιάννη Ραγκούση που επετέθη στον Στέφανο Κασσελάκη προκάλεσαν επίσης σχόλια στα σόσιαλ:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button