ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Mε τρομερό α’ ημίχρονο και σούπερ Γιακουμάκη η Εθνική Ελλάδας 0-2 στην Ιρλανδία (videos)

Μια μεγάλη νίκη που την κρατά ολοζώντανη στην μάχη της πρόκρισης του EURO 2024 πανηγύρισε η Εθνική Ελλάδας με 0-2 στην Ιρλανδία, την ώρα που δεχόταν και το… δώρο της Γαλλίας η οποία επικρατούσε με 1-2 στην Ολλανδία.

Πλέον η Εθνική μας θα φιλοξενήσει την Ολλανδία στην OPAP Arena την Δευτέρα, σε έναν τελικό πρόκρισης, όπου η νίκη είναι μονόδρομος… και όλα γίνονται!

Απόψε στην Ιρλανδία η Ελλάδα έκανε ένα εξαιρετικό α’ ημίχρονο, όπου σημείωσε δύο γκολ, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να ξεκινά στην βασική 11άδα και να βγάζει ασπροπρόσωπο τον Πογέτ για την εμπιστοσύνη!

Παρότι οι Ιρλανδοί ξεκίνησαν δυνατά και είχαν και δοκάρι, η Εθνική μας ανέβασε την αποδοσή της και ο Γιακουμάκης σημείωσε ένα τρομερό γκολ με κεφαλιά-δυναμίτη στο 20′ μετά από σέντρα του Τσιμίκα.

Το 0-1 έδωσε αέρα στην ομάδα του Πογέτ που ήταν πολύ ανώτερη στο γήπεδο και στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου σε μια άριστη αντεπίθεση και την μπάλα να περνά και πάλι από τα πόδια του Γιακουμάκη, ο Μασούρας τελείωσε ιδανικά τη φάση γράφοντας το 0-2.

Στην επανάληψη η Ελλάδα κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ και είχε και σημαντική ευκαιρία με τον Πέλκα για τρίτο γκολ ενώ στα τελευταία λεπτά δέχτηκε πίεση μόνο από στατικές φάσεις, με τον Βλαχοδήμο να δηλώνει παρών και να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button