ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ιεράπετρα: Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 55χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι – Πιθανό το ενδεχόμενο παράσυρσης

Διερχόμενοι οδηγοί τον εντόπισαν την άκρη του δρόμου σοβαρά τραυματισμένο και ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ – Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 55χρονος Αυστριακός που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, στην περιφερειακή οδό του Μακρύ Γιαλού σε σοβαρή κατάσταση.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι, ιδιοκτησίας του, όταν διερχόμενοι οδηγοί τον αντιλήφθηκαν στην άκρη του δρόμου σοβαρά τραυματισμένο.

Επί τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε σε κωματώδη κατάσταση, ενώ οι διασώστες στη διαδρομή προς το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας έκαναν όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες προκειμένου να τον ανατάξουν.

Ο 55χρονος αρχικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας ενώ στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο.

Μετά την υποβολή του σε αξονικές τομογραφίες διαπιστώθηκε ο 55χρονος φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις σε θώρακα και σπονδυλική στήλη.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται καθώς δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο της παράσυρσης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button