ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Συγκλονίζουν τα θαύματα του Αγίου Εφραίμ στον νεαρό Ραφαήλ – Ο Γολγοθάς και οι σταυροί στο σώμα του (vid)

Η εμφάνιση του Αγίου, οι σταυροί στο σώμα του νεαρού, το αίμα στην εικόνα και όλα όσα του είπε ο ίδιος ο Άγιος Εφραίμ

«Εγώ είμαι ο Άγιος σου, εγώ είμαι και ο γιατρός σου…» αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων ο νεαρός Ραφαήλ που έρχεται στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» στον ALPHA Κύπρου και εξομολογείται ότι ο Άγιος Εφραίμ εμφανίστηκε μπροστά του και τον θεράπευσε 6 φορές.

Γιατί αποφάσισε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα, τι ακριβώς του ζήτησε ο Άγιος και για ποιο λόγο όσα θα ακουστούν θα συγκινήσουν, θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν;

O δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου καταγράφει την εμφάνιση του Αγίου μέσα από τις αποκαλύψεις που ετοιμάζεται να κάνει ο Ραφαήλ, με τη ροή της συζήτησης να φωτίζει μέχρι και μία επιστολή κλινικής στη Γερμανία που φέρει την υπογραφή… του Αγίου Εφραίμ και βρίσκεται στο αρχείο του νοσηλευτηρίου. Ο νεαρός απαντά και σε όλα τα εύλογα ερωτήματα και αναφέρει σημαντικά στοιχεία που τεκμηριώνουν τα λεγόμενά του.

Μέσα σε δύο επεισόδια, η εκπομπή έρευνας-ντοκιμαντέρ επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, μεταξύ των οποίων αν υπάρχει ή όχι θεϊκή παρέμβαση μέσω των Αγίων στις ζωές των ανθρώπων ή αν πρόκειται απλώς για παιχνίδια του μυαλού.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Η κατάρα από μία γυναίκα, η 6η παρέμβαση του Αγίου Εφραίμ και τι ακριβώς ζήτησε ο Άγιος από τον νεαρό Ραφαήλ… Μην χάσετε το B’ Μέρος, όπου ο νεαρός Ραφαήλ θα αποκαλύψει την 6η και συγκλονιστική παρέμβαση του Αγίου Εφραίμ.Ποιος χειρουργούσε κάθε φορά τον νεαρό Ραφαήλ; Τι έβλεπε ο νεαρός κάθε φορά που έχανε τις αισθήσεις του; Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συνεχίζει να καταγράφει την εμφάνιση του Αγίου Εφραίμ, έχοντας απέναντί του το «παιδί του Αγίου», τον Ραφαήλ.

Ο ίδιος ετοιμάζεται να αποκαλύψει ακόμα και το λόγο που του συμβαίνουν όλα αυτά, όπως ακριβώς του τον εξήγησε ο Άγιος Εφραίμ σε μία από τις εμφανίσεις του. Μεταξύ άλλων, αναφέρει πώς βίωσε την 6η παρέμβαση του Αγίου, τόσο ο ίδιος όσο και τα πέντε μέλη της οικογένειάς του. Γιατί ο Άγιος τού ζήτησε να συντάξει ένα σύγγραμμα με τίτλο «Το παιδί του Αγίου Εφραίμ και τα 6 θαύματα» και σε ποιο σημείο βρίσκεται η έκδοση αυτού του βιβλίου; Η εικόνα που μυροβλύζει, το σημάδι στον τοίχο, η σκιά που αποτυπώθηκε σε φωτογραφία και η στιγμή που ο Ραφαήλ ένιωσε να φεύγει από το σώμα του χάνοντας τους σφυγμούς του, είναι μόνο μερικά από όσα συγκλονιστικά θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του ALPHA Κύπρου στο Β’ Μέρος.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου αναζητεί παράλληλα και τη θέση της επιστήμης και επιχειρεί να επικοινωνήσει με τους γιατρούς του Ραφαήλ στη Γερμανία. Ποιες απαντήσεις έλαβε; Πού κατέληξε η έρευνα και ποιο είναι το μέλλον του Ραφαήλ, σύμφωνα με όσα ο ίδιος υποστηρίζει ότι του είπε ο Άγιος Εφραίμ;

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button