ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στο χωριό του Κασσελάκη περιμένουν το γάμο – Το πατρικό σπίτι και οι πρώτες δηλώσεις (vid)

Μετά τον γάμο στις ΗΠΑ πριν από λίγους μήνες, με την ψήφιση του νόμου για το γάμο ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα, στα Χανιά ετοιμάζεται να παντρευτεί στα τέλη Αυγούστου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.  Ο γάμος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της οικογένειας Κασσελάκη στο Σκινέ του Δήμου Πλατανιά, με τους συγχωριανούς να αναμένουν το γεγονός

Στα τέλη του Αυγούστου,  ή στις 28 ή πολύ κοντά σε αυτή την ημερομηνία, όπως όλα δείχνουν, θα τελέσει στην Κρήτη το γάμο του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Η πρόθεση του Στέφανου Κασσελάκη να παντρευτεί και στην Ελλάδα, συνδέεται από την  μια με την πρόθεσή του που είχε εκφραστεί και στο παρελθόν για τον γάμο του στην χώρα με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια στη βάση της ισότητας  και από την άλλη με τη σύνδεση που έχει ο ίδιος με τον τόπο καταγωγής του που είναι η Κρήτη, τα Χανιά και πιο συγκεκριμένα ο Σκινές του Δήμου Πλατανιά.

Η ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε στο Σκινιά στο πατρικό της οικογένειας Κασσελάκη. Το σπίτι που γεννήθηκε ο πατέρας και ο θείος του. Οι συγχωριανοί όπως τόνισαν έχει τύχει να συναντήσουν μέλη  της οικογένειας, ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε ευρέως γνωστός στους συγχωριανούς με την πρόθεσή του να συμμετέχει στις εσσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και μετά με την προεδρεία που ανέλαβε.

Οι κάτοικοι του Σκινέ σε ένα μεγάλο βαθμό αναμένουν το γάμο που δεν θέλει και πολύ φαντασία για να σκεφτεί κάποιος ότι θα αποτελέσει το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού για την περιοχή, με τον δήμαρχο Πλατανιά ωστόσο μέχρι στιγμής αν και οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή το τελευταίο 24ωρο που διέρρευσε η είδηση, να εξηγεί ότι δεν έχει καμία πληροφορία.

Skines - patriko kasselaki

Η είδηση για το γάμο του στο νησί πάντως δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αφού ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πει και έχει δείξει ότι η σύνδεσή του με την Κρήτη είναι δυνατή, καθώς όπως υπενθυμίζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από τα Χανιά είχε αρχίσει  την εκστρατεία ενόψει της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του Κόμματος, ενώ πολύ συχνά αναφέρει το νησί ως τόπο που αγαπά ιδιαιτέρως.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button