Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Κέφι, κασμέρια και διασκέδαση στον ετήσιο χορό του Συλλόγου & Φανού “Τα Παρταλόπλα” στο Event Plaza – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

 

 

 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Σε ένα ευχάριστο κλίμα με έντονο το στοιχείο της σατιρικής διάθεσης πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου και Φανού τ’ Αι Δημήτρ’ “Τα Παρταλόπλα”, στην Αίθουσα Δεξιώσεων Event Plaza, το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, παρουσία πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό τμήμα του συλλόγου με χορούς από την ευθύτερη περιοχή της Μακεδονίας, δίνοντας ζωή και δείχνοντας το δρόμο προς το μέλλον, με τη  συμμετοχή και συνέχιση της παράδοσης και των εθίμων.

Στη συνέχεια ο σύλλογος τίμησε τους βουλευτή του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Πάρι Κουκουλόπουλο και τον Δήμαρχο Γιάννη Κοκκαλιάρη δίνοντας από μία μπλούζα και μια τιμητική πλακέτα, ενώ με τον ύμνο της πόλης το “έντεκα”, ξεκίνησε το γλέντι.

Τον ρυθμό του γλεντιού κράτησαν μέχρι αργά,  η ορχήστρα “Κοζανίτικο Τακίμι”, με τον τραγουδιστή Στέλιο Παπαδήμο που επί χρόνια εμπλουτίζουν το ρεπερτόριο στα μουσικά μονοπάτια της παράδοσης και όχι μόνο, κρατώντας ψηλά τη διασκέδαση του κόσμου.

 

 

 

 

βίντεο


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button