Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Δωρεάν wifi στον Δήμο Καμένων Βούρλων

Δωρεάν δίκτυο wifi ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο εγκαθίσταται στον Δήμο Καμένων Βούρλων, στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο «WiFi4GR –Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο», μετά το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη με τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο Δήμος, αφού ενημέρωσε το Υπουργείο για τα προεγκεκριμένα σημεία, θα προχωρήσει σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάσταση και λειτουργία εξοπλισμού ασύρματης πρόσβασης, καθώς και τη δέσμευση για παροχή ρεύματος και σύνδεσης στο διαδίκτυο (ταχύτητας τουλάχιστον 100Mbps ή αν αυτό δεν είναι τεχνικά εφικτό, της μέγιστης διαθέσιμης ταχύτητας στην περιοχή) για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Πρόκειται για ένα οριζόντιο έργο εγκατάστασης δεκατεσσάρων επιπλέον σημείων στο ήδη υπάρχον δίκτυο ασύρματης πρόσβασης. Θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του κάθε χωριού, όπως και σε σημεία με μεγάλη τουριστική κίνηση, όπως η συνέχιση του παραλιακού μετώπου Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων.

The post Δωρεάν wifi στον Δήμο Καμένων Βούρλων appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button