ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Το ζευγάρι με το φαρμακείο που σαρώνει στο Tik Tok με ξεκαρδιστικά βιντεάκια (vid)

Η Άννα Διαμαντίδου και ο Γιώργος Μάρκας, φαρμακοποιοί – και ζευγάρι – από την Αλεξανδρούπολη εμπνέονται από τα περιστατικά που συναντούν καθημερινά

Χαμό στο Tik Tok κάνουν δύο Θρακιώτες φαρμακοποιοί, διακωμωδώντας την καθημερινότητά τους στη δουλειά με βιντεάκια-επεισόδια που δημοσιεύουν στη δημοφιλή πλατφόρμα, κάνοντας τους… σκυλοκαβγάδες Μητσοτάκη-Κασσελάκη να μοιάζουν ερασιτεχνικοί και επιτηδευμένοι.

Η Άννα Διαμαντίδου και ο Γιώργος Μάρκας, φαρμακοποιοί – και ζευγάρι – από την Αλεξανδρούπολη εμπνέονται από τα περιστατικά που συναντούν καθημερινά, παράλληλα χρησιμοποιούν όσα έχουν βιώσει οι ακόλουθοί τους, τα οποία τους τα εξιστορούν, ενώ η ιδέα θυμίζει έντονα τη σύλληψη του Κέβιν Σμιθ για την ταινία Clerks (1994).

Ξεκίνησαν μάλλον για να διασκεδάσουν τη μονοτονία της αναμονής τις μέρες των διανυκτερεύσεων στο φαρμακείο, όπως γράφει το topontiki.gr, αλλά η επιτυχία του πρώτου video, τους έκανε να… αφοσιωθούν. Γράφουν τα κείμενα, φτιάχνουν ότι το… σκηνοθετικό κόνσεπτ και παίζουν σαν πραγματικοί ηθοποιοί, καταφέρνοντας ίσως ακόμα και να μπερδέψουν ανυποψίαστους χρήστες του Tik Tok, που παρακολουθούν εκστασιασμένοι μία πραγματική παράσταση και ένα ρεσιτάλ χιούμορ.

Οι Ελληνάρες παντογνώστες, οι κατά φαντασίαν ασθενείς με 37 πυρετό και το φαινόμενο «Ελληνίδα μάνα» δίνουν και παίρνουν.

Όλα αυτά μαζί και με το απαραίτητο ταλέντο των φαρμακοποιών στην… ηθοποιία, συνθέτουν μια καλά σκηνοθετημένη σειρά στο Tik Tok με χιουμοριστικούς διαλόγους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button