ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Η ΚΟΕ βράβευσε Γιαλαμά, Ντουντουνάκη, Κρομμυδάκη και Παπαστάμο

Η ΚΟΕ βράβευσε Γιαλαμά, Ντουντουνάκη, Κρομμυδάκη και Παπαστάμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις επιτυχίες τους την προηγούμενη χρονιά… 

 Η ΚΟΕ τίμησε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στις επί μέρους κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς (2023), σε όλα της τα αθλήματα.
Στα “Aquawards” βραβεύθηκαν διακριθέντες κολυμβητές-τριες με τους προπονητές τους, που συμμετείχαν σε συνολικά 19 κορυφαίες διοργανώσεις. Μεταξύ αυτών ήταν και η ηρακλειώτισσα κολυμβήτρια της Α.Α. Ωρίωνα Κρυσταλένια Γιαλαμά που είχε σημαντικές επιτυχίες με την Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης. 
Συγκεκριμένα τιμήθηκε για την 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων στο Ελεύθερο Ομαδικό και Acrobatic αλλά και την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών στο αγώνισμα του τεχνικού Ομαδικό . 
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος βράβευσε τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης και συγκεκριμένα τις Μαρία Αλζιγκούζη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου και Ευαγγελία Πλατανιώτη.
Επίσης τιμήθηκε η Χανιώτισσα κολυμβήτρια Άννα Ντουντουνάκη για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό 25μ. που έγινε στο Οτοπένι της Ρουμανίας όπως και για το χάλκινο στην ίδια διοργάνωση. Για το χάλκινο στην Ρουμανία τιμήθηκε και ο Απόστολος Παπαστάμος που ήταν στην 3η θέση με την 4χ50μ. ελεύθερο. 
Για το χρυσό στο ελεύθερο ντουέτο, στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων της Πορτογαλίας, βραβεύθηκε η επίσης Χανιώτισσα Ιφιγένεια Κρομμυδάκη.  

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button