ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Παραγωγική συζήτηση κτηνοτρόφων με Αυγενάκη (φωτο) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη στην πρόσκληση που είχε αποστείλει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Κτηνοτρόφων κατόπιν πρωτοβουλίας των Προέδρων των συνεταιρισμών Bune Coop και  Βους Ελλάς κκ Αργύρη Μπαϊραχτάρη και του Αθανασίου Κουτινα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: “Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετείχαν επίσης ο υφυπουργός Σταύρος Κελέτσης – Stavros Keletsis, ο ΓΓ #Γιώργος_Στρατάκος, οι Βουλευτές Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας, #Γιώργος_Κωτσός, Ασημίνα Σκόνδρα και Τέλης Σπάνιας-Telis Spanias, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος – Andreas Lykourentzos, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ #Κυριάκος_Μπαμπασίδη, ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα – ELGO Dimitra #Νεκτάριος_Βιδάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος HVA International B.V. – Est 1879 #Μίλτος_Γκουζούρης.

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι δεν θα χαριστεί σε κανέναν και έδειξε να το εννοεί καθώς η συνάντηση διήρκεσε κάτι παραπάνω από τρεισήμισι ώρες. Τόσο ο Υπουργός,ο Υφυπουργός και ο Γ.Γ. όσο και οι εκπρόσωποι των Οργανισμών (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ) αλλά και οι εκπρόσωποι των Συνεταιρισμών και θεσμικών φορέων από μεριάς των κτηνοτρόφων είχαν μια παραγωγική και ουσιαστική συζήτηση.

Μένει να δούμε τα αποτελέσματα της με πράξεις…”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button