ΉπειροςΤοπικές Είδησης

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Καταθέσεις μισού εκατομμυρίου είχε σε τράπεζα ο Αιγύπτιος

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις μια μέρα μετά το μακελειό στη Γλυφάδα, με τους τέσσερις νεκρούς εκ των οποίων ο Αιγύπτιος δράστης.

Ο Αιγύπτιος που εργαζόταν για δεκαετίες ως επιστάτης, φαίνεται πως αν μη τι άλλο ήταν ένας άνθρωπος πολύ έμπιστος για την οικογένεια Καρνέση, με πολλά ερωτήματα να έχουν γεννηθεί από το μακελειό και μετά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το LiveNews, ο Αιγύπτιος είχε λογαριασμούς στην Ελλάδα και την Ελβετία από τους οποίους πέρασαν εξαιρετικά μεγάλα ποσά. Τόσο μεγάλα, που σίγουρα δεν δικαιολογούνται για έναν άνθρωπο που δηλώνει «επιστάτης»…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το LiveNews, ο δράστης είχε λογαριασμό στην Ελβετία μαζί με την αδελφή του από τον οποίο πέρασε περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ! Σήμερα ο λογαριασμός είναι περιορισμένος και μέσα έχει περίπου 1.500 ευρώ… Σημειώνεται ότι στην ίδια τράπεζα, η οικογένεια Καρνέση διατηρούσε εταιρικούς λογαριασμούς με εκατομμύρια.

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, αναμένεται να δείξει, τι έγιναν τα χρήματα που διακινήθηκαν μέσω του ελβετικού λογαριασμού του δράστη.

Όσο τώρα για τον λογαριασμό του στην Ελλάδα, σε ελληνική τράπεζα, εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχουν μέσα 500.000 ευρώ! Σύμφωνα με το LiveNews, επίσης, ο Αιγύπτιος πήρε 70.000 ευρώ ως αποζημίωση όταν απολύθηκε από την εταιρεία το 2023…

Το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει για να μένει

Ερωτήματα έχουν γεννηθεί ωστόσο και για το σπίτι που έμενε ο δράστης στη Γλυφάδα. Οι πρώτες πληροφορίες μετά το μακελειό έλεγαν, ότι ο δράστης ενδεχομένως να σκότωσε τα θύματα γιατί του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι αυτό.

Ωστόσο σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το LiveNews, στο κτηματολόγιο φαίνεται να ανήκει το σπίτι στον αδερφό της οικογένειας, τον Σπύρο Καρνέση και όχι στα θύματα…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button